söndag 4 januari 2015

Bloggåret 2015

Gott nytt år, trogna bloggläsare! Som ni kanske märkt har vi trappat ner lite på takten med recept här på bloggen. Vi var på långsemester under hösten och har sedan lagat våra favoriträtter under julhelgen, och generellt sett så börjar vi känna att vi inte lagar många nya rätter hela tiden utan vi repeterar våra favoriter.

Under våren kommer vi dra nytta av jobbet vi lagt ned på att komponera veckomatsedlar för hela året och se till att laga enligt våra egna veckoplaner. Därför kommer vi bara lägga ut nya recept lite då och då, men vi lägger kontinuerligt arbete på att förbättra och uppdatera recepten som redan ligger ute, därför är vi alltid tacksamma för era kommentarer på dem! Ett huvudsyfte med bloggen har för oss varit att få våra favoritrecept samlade enkelt sökbara på nätet och kunna dela med oss av dem på ett smidigt sätt till andra. Vi ser också att många av recepten blivit omtyckta och välbesökta. Därför känns det nu mer meningsfullt att fokusera på att uppdatera och förbättra recept och texter samt även etiketter till recepten så att detta blir en riktigt bra receptsamling än att vi prompt ska jobba med att lägga upp nya recept hela tiden. Vi ska också slutföra de sista veckomatsedlarna som saknas under hösten, vi lovar!

Vi kommer förstås ändå fortsätta att lägga ut nya recept och andra funderingar då och då, men alltså i en lugnare takt under 2015. Under tiden finns det funderingar på att göra en annan slags blogg så småningom, men det får ta den tid som krävs.

God fortsättning,
hälsar Flora och Adrian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar