söndag 8 september 2013

Bloggen firar 1 år! Läsarna får önska sig teman!


Hurra! Idag är det exakt 1 år sedan vi skrev första inlägget, som hette "våga laga mat tillsammans", på denna blogg! När vi startade bloggen trodde vi att den skulle handla lika mycket om hur kul det kan vara att laga vardagsmaten tillsammans som om vad vi faktiskt lagar. Efter att ha spånat på namn fram och tillbaka och insett att det mesta redan var upptaget valde vi därför det ganska 'corny' namnet "par i matlagning" som vi tyckte i alla fall skulle vara lätt för folk att komma ihåg just eftersom det var lite fjantigt. Det visade sig istället att det just ämnet blev uttömt ganska fort, medan vi hela tiden hittade nya saker att skriva om vad gäller olika aspekter på 'matfilosofi' och forskning kring mat samt att vi hela tiden blev inspirerade att testa nya recept och skriva om dem. Namnet har dock hängt med och nu är det lite sent att ändra på det!

Bloggandet har ju haft som huvudsyfte att samla våra favoritrecept lättillgängligt på nätet, med smidiga etiketter som man enkelt kan söka på, mycket bättre än som tidigare att fundera på vilken blogg/kokbok eller vilket tidningsurklipp vi nu gått efter när vi gjorde den där goda soppan för tre månader sedan... O

Vi måste också erkänna att vi startade denna blogg mest för vår egen skull och har inte förväntat oss någon fantastiskt stor läskrets. Ändå verkar bloggen ha dragit en del läsare, för hittills har vi haft 10 382 sidvisningar (våra egna inte räknade förstås), och i år har vi snittat på över 1000 sidvisningar i månaden! vilket är mer än vi själva hade hoppats på. För att fira det har vi uppdaterat bloggen med en sidvisningsräknare och även lagt till möjligheten att dela bloggen och kontakta oss via kontaktformulär. God fortsatt läsning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar