onsdag 6 mars 2013

Tävlingen avgjord!

Tack till alla som visat intresse för bloggen i samband med testet av Gröna kassen och tävlingen! Även om det var få som gjorde slag i saken och tävlade ser vi på besöksstatistiken att många har läst om testet. Hoppas att en del av er nya besökare fortsätter titta in även i framtiden!

Vi kan meddela att tävlingens vinnare är: Victoria Pamlenyi. Även om vi lämnade valet helt åt slumpen så känns Victoria som en värdig vinnare, med sin intressanta motivering och sin flitiga aktivitet i kommentarsfältet här på bloggen. Grattis och hoppas ni får glädje av kassen!

Vi tackar er andra för er medverkan och tipsar om att man alltid kan prova på Gröna kassen med 200 kr rabatt, dvs. 695 kr för första kassen. Man förbinder inte sig till någonting och måste inte avsäga sig någon prenumeration eftersom det fungerar smidigt så att man beställer när man vill ha en kasse istället för att avbeställa när man inte vill ha.

Tack igen,
Flora och Adrian

2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Nu blev jag glad! Det ska bli jätteroligt att prova. Omväxling förnöjer! Ska definitivt blogga om resultatet! Kul! Tack för en läsvärd blogg!

    SvaraRadera
  2. Grattis

    Hubbe
    Gröna Kassen

    SvaraRadera