söndag 16 september 2012

Sista grillningen för 2012

Idag var nog sista dagen vi grillade för säsongen, det var lite kallt och blåsigt så det slutade med att vi åt inne, men vi hade köpt på oss lite schyssta ekologiska lambchops (har märkt att om man är föräldraledig så hittar man ofta ekologiskt kött till extrapris på måndag förmiddag typ), så vi ville prompt grilla! De marinerades i lite olja, soja och kryddor, till det rörde vi snabbt ihop en tsatsiki (kom på att man kan ta vanlig mild yoghurt  om man inte råkar ha grekisk yoghurt hemma) och grillade även augbergine, halloumi och majskolvar. Freja gillar majskorn så jag bet av från kolven och gav till henne, men plötsligt skulle hon minsann sitta själv och knapra på kolven som en stor tjej… Lammet blev jättegott, det är verkligen en god köttbit att lägga på grillen, och aubergine och halloumi passar också så himla bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar